Kuntonyrkkeily -treeniryhmä / KESÄKUU


Aika: to 7.6., ti 12.6., to 14.6., ti 19.6., ti 26.6., to 28.6. ja bonuskerta to 5.7. klo 19.15-20.15

Paikka: UnelmaFiilis – Pohjankyröntie 135C – Isokyrö

 

VAUHDIKKAAT ja HYVÄNTUULISET KUNTONYRKKEILYTREENIT

 

Nämä treenit on tarkoitettu jo alkeiskurssin käyneille / kokeneemmille kuntonyrkkeilijöille (seuraava alkeiskurssi tulossa elokuussa). Treeneihin on sisällytetty kaikki kuntonyrkkeilytuntien suosikit!

Treenit koostuvat monipuolisesti pareittain ja säkeillä tehtävistä harjoituksista. Sykettä nostetaan välillä myös liikkuvilla harjoitteilla. Treenien päätteeksi jäähdyttely ja venyttely. Special-mausteena voimme päättää tunnin välillä rentoutukseen.

Treeniryhmässä pääset myös haastamaan taitosi ja kehittämään nyrkkeilytaitojasi nousujohteisesti. Jokaisessa harjoituksessa on tietty tekniikkateema, jota hiotaan erityisesti. Yhtä tärkeää on myös “aivot narikkaan” -harjoittelu, jossa nautitaan nyrkkeilyn ilosta ja energisestä meiningistä.

Näissä treeneissä saat kaiken parhauden samassa paketissa: purat kertyneet paineet tehokkaasti, teet kokonaisvaltaisen treenin, avaat hartiaseudun ja yläselän jumit ja lopuksi saat nauttia vielä ihanasta palautumisesta ja akkujen lataamisesta.

Tunnit ohjaa kokenut kuntonyrkkeilijä ja ryhmäliikuntaohjaaja Leena Pakonen.

Tunnille tarvitset mukaan nyrkkeilyhanskat, käsisiteet (ei pakolliset), hikipyyhkeen ja juomapullon. Salilta löytyy tarvittaessa hanskoja lainaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan mahtavaan treeniporukkaan!

 

Ilmoittautuminen viimeistään ti 5.6.2018 leena(a)unelmafiilis.fi tai p. 040 1575 275. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua kuluitta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, sen jälkeen peruutuksesta veloitetaan 50% kurssin hinnasta (poislukien ylitsepääsemättömät esteet kuten sairastapaukset).

Kurssimaksu 45 eur (6 kertaa + bonuskerta kesäkauden kunniaksi). Voit maksaa kurssimaksun UnelmaFiiliksen studiolla käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. 

 

 

Pikailmoittautuminen:

Mihin ryhmään/ryhmiin ilmoittaudut
Kuntonyrkkeily -alkeisryhmä 15.5.2018 alkaenPutkirullaus, yläkroppa 27.5.2018Katjan Yin & Yang Jooga 27.5.2018Kuntonyrkkeily -treeniryhmä / kesäkuu

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *