PUTKIRULLAUS -minikurssi / yläkroppa


Aika: sunnuntai 27.5.2018 klo 16.00-18.00

Paikka: UnelmaFiilis – Pohjankyröntie 135C – Isokyrö

 

TÄMÄ KURSSI ON TÄYNNÄ!

 

Mikä on fascia eli lihaskalvo ja miksi sitä on tärkeä hoitaa? Putkirullaus –kursseilla opettelemme turvallisen ja tehokkaan rullaustekniikan lämmittelyyn, palauttamiseen, peruskehonhuoltoon. Laitamme nestekierron liikkeelle ja avaamme triggeripisteitä, kiinnikkeitä ja muita kropan jumeja. 

Opettelemme 5 erilaista rullaustekniikkaa. Käymme läpi perusrullaukset seuraaville kehon alueille: selkä, niska-hartia.

Käymme läpi fascialinjoja ja sitä kuinka ne liittävät kaikki kehonosat toisiinsa ja kuinka vaikka pohjejumi voi laittaa hartiat lukkoon. Etsimme eri fascialinjoista yksilölliset jumit, avaamme ne ja katsomme kuinka paljon liikkuvuus lisääntyy.

Ota kurssille mukaan oma putkirulla, jumppamatto ja vesipullo. Jos kotoasi löytyy kovapintainen pallo (esim. pesäpallo, golfpallo tai tennispallo) ota sellainenkin mukaan. Salilta löytyy lainaan jumppamattoja ja jos sinulla ei ole vielä omaa rullaa ja tarvitset sellaisen lainaan, ole yhteydessä Leenaan leena(a)unelmafiilis.fi.

Kurssin ohjaa Katja Memeti. Vastaava minikurssi alakropalle järjestetään sunnuntaina 18.3.2018 >>

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen viimeistään ke 23.5.2018 leena(a)unelmafiilis.fi tai p. 040 1575 275. Ilmoittautuminen on sitova.

Osallistumismaksun 25 eur voit maksaa verkkokaupassa tai UnelmaFiiliksen salilla käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä.

Paikkoja on rajoitettu määrä ja kurssin toteutuminen edellyttää tietyn vähimmäismäärän osallistujia, kannattaa siis ilmoittautua vikkelästi!

 

Pikailmoittautuminen:

Mihin ryhmään/ryhmiin ilmoittaudut
Kuntonyrkkeily -alkeisryhmä 15.5.2018 alkaenPutkirullaus, yläkroppa 27.5.2018Katjan Yin & Yang Jooga 27.5.2018Kuntonyrkkeily -treeniryhmä / kesäkuu

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *