PUTKIRULLAUS -minikurssi / yläkroppa


Aika: sunnuntai 7.4.2019 klo 15.30-17.30

Paikka: UnelmaFiilis – Pohjankyröntie 135C – Isokyrö

Mikä on fascia eli lihaskalvo ja miksi sitä on tärkeä hoitaa? Putkirullaus –kursseilla opettelemme turvallisen ja tehokkaan rullaustekniikan lämmittelyyn, palauttamiseen, peruskehonhuoltoon. Laitamme nestekierron liikkeelle ja avaamme triggeripisteitä, kiinnikkeitä ja muita kropan jumeja. 

Opettelemme 5 erilaista rullaustekniikkaa. Käymme läpi perusrullaukset seuraaville kehon alueille: selkä, niska-hartia.

Käymme läpi fascialinjoja ja sitä kuinka ne liittävät kaikki kehonosat toisiinsa ja kuinka vaikka pohjejumi voi laittaa hartiat lukkoon. Etsimme eri fascialinjoista yksilölliset jumit, avaamme ne ja katsomme kuinka paljon liikkuvuus lisääntyy.

Ota kurssille mukaan oma putkirulla, jumppamatto ja vesipullo. Jos kotoasi löytyy kovapintainen pallo (esim. pesäpallo, golfpallo tai tennispallo) ota sellainenkin mukaan. Salilta löytyy lainaan jumppamattoja ja jos sinulla ei ole vielä omaa rullaa ja tarvitset sellaisen lainaan, ole yhteydessä Leenaan leena(a)unelmafiilis.fi.

Kurssin ohjaa Katja Memeti. Vastaava minikurssi alakropalle järjestetään sunnuntaina 17.3.2019 >>

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen viimeistään su 31.3.2019 leena(a)unelmafiilis.fi tai p. 040 1575 275. Ilmoittautuminen on sitova.

Osallistumismaksun 25 eur voit maksaa verkkokaupassa tai UnelmaFiiliksen studiolla käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä.

Paikkoja on rajoitettu määrä ja kurssin toteutuminen edellyttää tietyn vähimmäismäärän osallistujia, kannattaa siis ilmoittautua vikkelästi!

Pikailmoittautuminen:

Mihin ryhmään/ryhmiin ilmoittaudut
Putkirullaus-kurssi alakroppa, su 17.3.2019Katjan Yin-jooga, ti 19.3.2019Katin Hathajooga-kurssi, su 31.3.2019 alkaenPutkirullaus-kurssi yläkroppa, su 7.4.2019Sointukylpy-syvärentoutus, to 18.4.2019

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *