Toimitusehdot


Toimitusehdot

Yrityksen tiedot

UnelmaFiilis, Dream4REAL Oy, Emeleuksentie 3 A 2, 61500 Isokyrö. Y-tunnus 2375378-5.

Maksutavat

UnelmaFiilis -verkkokaupassa voit maksaa ostoksesi verkkopankissa, luottokorteilla tai osamaksulla. Maksuliikenteestä vastaa Checkout -maksunvälityspalvelu .

Verot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

 

Kurssimaksut

Pääsääntöisesti kurssimaksu maksetaan verkkokaupassa ennen kurssin alkua. Kurssikuvauksessa on erikseen mainittu, jos maksu on mahdollista suorittaa kurssipaikalla käteisellä tai maksukortilla.

Kurssien peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdystä peruutuksesta kurssimaksusta peritään 50% (poislukien ylitsepääsemättömät esteet kuten sairastapaukset) ja jos peruutusta ei tehdä kurssin alkuun mennessä, veloitetaan koko kurssihinta..

E-kirjat ja muut ladattavat tuotteet

E-kirjojen ja muiden ladattavien tuotteiden toimitus tapahtuu elektronisesti välittömästi maksusuorituksen jälkeen. Tuotteen voi ladata heti maksukuitin linkistä, sähköpostitse saapuneen maksukuitin linkistä tai “oma tili”-sivun kautta, jos olet rekisteröitynyt asiakas. Jos et saa latauslinkkiä maksusuorituksen jälkeen, ota välittömästi yhteyttä info(a)unelmafiilis.fi .

Postitse toimitettavat tuotteet

Postitse toimitettavien tuotteiden toimitusaika on 3-6 päivää, mikäli tuotetta on varastossa. Postitse toimitettavista tuotteista veloitetaan kiinteä 3,50 € postituskulu.

Postitse toimitettavien tuotteiden vaihto- ja palautusoikeus

Postitse toimitetattavien tuotteiden vaihto- ja palautusoikeus on 14pv. Asiakaspalautus on maksuton, kun ilmoitat postissa asiakaspalautuksen vastaanottajaksi “Dream4REAL Oy” tai “UnelmaPutiikki”. Liitä palautuksen mukaan omat tietosi ja pankkiyhteys, jos haluat hyvityksen tilillesi. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntimerkintöjen tulee olla paikallaan.

Nouto

SporttiFiilis -tuotteet voit halutessasi noutaa SporttiFiilis -tunneilta.

Muut tuotteet voit halutessasi noutaa UnelmaFiiliksen salilta, Pohjankyröntie 135, Isokyrö. Sovi aika etukäteen.

Yritysvalmennukset, -kurssit ja -luennot

Yrityksille toimitetut palvelut laskutetaan, maksuehto 7pv netto.

Tietosuoja

Verkkokaupan ostosten yhteydessä annettuja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Maksuliikenteen tietosuojasta vastaa Checkout.fi.

Riitatilanteet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).