Muutoksia UNELMAFIILIKSEN toimintaan

Uudet tuulet ovat puhallelleet elämässäni, ja pitkäaikainen haaveeni työskennellä mentaalivalmennuksen ja valmentajakoulutuksen parissa on lähtenyt toteutumaan nyt vauhdilla.

Valitettavasti tämä tarkoittaa myös jostain luopumista, aika ja energia ei vain riitä kaikkeen hauskaan ja valintoja on tehtävä.

Niinpä olen raskain mielin tehnyt päätöksen luopua UnelmaFiiliksen studiotilasta kesäkuun lopussa. Sen myötä myös säännöllinen ryhmäliikuntatarjonta lakkaa.

Toukokuun loppuun / kesäkuun alkupuolelle saakka tunnit jatkuvat normaalisti kuukausittaisten aikataulujen mukaan. Kesäkuulta jään kesätauolle ja suunnittelen mahdollisuuksia jatkaa satunnaisia tunteja ja treeni-iltoja syyskaudella (enhän tokikaan malta luopua kaikesta hauskasta ihan kokonaan...).

Sarjakortteja on mahdollisuus käyttää vielä studion sulkemisen jälkeen syyskaudella toteutuvilla tunneilla. Jos kuitenkin katsot, että sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää sarjakorttiasi täysimääräisesti, hyvitän sinulle käyttämättä jääneet kerrat. Riittää, että toimitat kortin minulle pankkiyhteystietojesi kanssa.

Lämpimät kiitokset Kyröönkosken Maaritille, Matille ja Samulille loistavasta yhteistyöstä ja tunnelmallisista studiotiloista, joissa on vietetty ikimuistoisia treenihetkiä. Jääköön ne kaikki iloiset hymyt ja naurut kaikumaan komiasti jälkipolvillekin... ♥

Ja erityisen lämmin kiitos Sinulle ja kaikille UnelmaFiiliksen upeille, energisille treenaajille! ♥ Viedään tämä sama mahtava treenifiilis edelleen syyskaudelle, oli treenitilat sitten missä tahansa ja missä milloinkin.

Leena Pakonen  //  Hyvinvointistudion emäntä, mentaalivalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaaja

Tule mukaan  studion sisäpiiriin! Saat uutiset suoraan sähköpostiisi ja pääset vaikuttamaan studion tarjontaan:


Yhteystietomme

UnelmaFiilis

Pohjankyröntie 135C

61500 Isokyrö

p. 040 1575 275 e-mail info(a)unelmafiilis.fi

Laskutus-/postiosoite: Intravia Valmennus Oy, Vainiontie 4 B 6, 61500 Isokyrö

UnelmaFiilis sijaitsee aivan Isonkyrön keskustassa:

 

Saapuminen

Lapua/Kauhava suunnasta

Lapualta n. 40km tienumero 16, josta jatkuu tielle nro 18, Neste-kylmäaseman kohdalta oikealle Isonkyrön keskustaan.

Seinäjoki/Ylistaro suunnasta

Seinäjoelta n. 40km (Ylistarosta n. 10km) tienumero 18, Neste-kylmäaseman kohdalta oikealle Isonkyrön keskustaan.

Vaasa/Laihia suunnasta

Vaasasta n. 40km (Laihialta n. 20km) tienumero 18, Neste-kylmäaseman kohdalta vasemmalle Isonkyrön keskustaan.

Junalla / Bussilla

Paikallisjunaliikenne Seinäjoki-Vaasa välillä on korvattu bussikuljetuksilla (Lehtonen), joilla pääset näppärästi Isoonkyröön. Pendolinot pysähtyvät Tervajoella (n. 10km).

 

Parkkipaikat

Isonkyrön keskustassa löytyy runsaasti maksutonta parkkitilaa. Muutama parkkipaikka löytyy rakennuksen vierestä, sen lisäksi tien vastakkaiselta puolelta kunnantalon pihasta sekä läheisten kauppojen pihoilta löytyy vapaita parkkipaikkoja hyvin.

 

 

Google+