Hathajooga -kurssi II


Aika: sunnuntaisin 28.10-9.12.2018 (poislukien su 18.11.) klo 18.00-19.30

Paikka: UnelmaFiilis – Pohjankyröntie 135C – Isokyrö

 

 

TERVETULOA LEMPEÄÄN HATHAJOOGAAN ISOONKYRÖÖN!

Teemme yhdessä lempeitä, venyttäviä ja rentouttavia joogaharjoituksia. Asanoiden terapeuttiset vaikutukset hoitavat ja parantavat sinua kokonaisvaltaisesti. Tunti soveltuu hyvin myös aloittelijoille eli jos jooga ei ole tuttua, pystyt olemaan mukana näissä harjoituksissa. Tärkeää on välillä pysähtyä ja kuunnella, mitä keho sinulle kertoo ja miten asanat vaikuttavat. Harjoitusten jälkeen on ohjattu itsehieronta, joka syventää joogan vaikutusta. Hieronta myös rentouttaa ja tasapainottaa energioita sekä vaikuttaa lymfaan.

 

Ohjaaja Kati Torkko

Olen yksi Seinäjoen joogakoulu Sanmayan perustajista ja opetan lempeää & klassista hathaa. Valmistuin vuonna 2008 Ananda Sevan koulutuksesta, joka on kansainvälisen Yoga Alliancen joogaopettaja sekä meditaatio-ohjaaja koulutus. Ananda Sevan opetukset ja käytännön harjoitukset perustuivat ikivanhoihin tantran ja astangajoogan harjoituksiin, jotka intialainen henkinen mestari Shrii Shrii Anandamurti sovelsi nykyajan ihmiselle. Joogan opettamisen lisäksi olen työskennellyt pitkään luonnonmukaisen hyvinvoinnin ja täydentävien hoitojen parissa. Organisoin myös Sowa Rigpa opintoja Suomessa ja teen joogisia harjoituksia tiibetiläisen lääketieteen mukaisesti. Lämpimästi tervetuloa tunneille!

 

Ilmoittautuminen viimeistään pe 19.10.2018 leena(a)unelmafiilis.fi tai p. 040 1575 275. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua kuluitta ennen viimeistä ilmoittautumispäivää, sen jälkeen peruutuksesta veloitetaan 50% kurssin hinnasta (poislukien ylitsepääsemättömät esteet kuten sairastapaukset).

Kurssimaksu 59 eur (6 kertaa). Voit maksaa kurssimaksun verkkokaupassa tai UnelmaFiiliksen salilla käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä.

 

 

Pikailmoittautuminen:

Mihin ryhmään/ryhmiin ilmoittaudut
Katjan SIVANANDA-jooga, ti 27.11.2018Sointukylpy-syvärentoutus, ke 19.12.2018

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *