Katjan YIN-JOOGA


Aika: tiistai 19.3.2019 klo 18.30-20.00

Paikka: UnelmaFiilis – Pohjankyröntie 135C – Isokyrö

Katja Memetin YIN-JOOGA Isossakyrössä!

Yin on hyvin rauhallinen, mutta erittäin tehokas joogamuoto, joka pohjautuu kiinalaisen lääketieteen oppeihin. Harjoitus vaikuttaa lihasten lisäksi ennenkaikkea nivelten ja sidekudosten joustavuuteen ja hyvinvointiin. Pitkät, useiden minuuttien mittaiset venytykset parantavat nivelten ja sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiavirtaa. 

Asennoissa ei käytetä lihasvoimaa ja ne pyritään tekemään lihakset mahdollisimman rentoina, apuna käytetään esim. tyynyjä ja tukitiiliä kehon tukemiseen.

Harjoitus rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä ja auttaa rentoutumaan.

Kenelle: 

Yin-jooga sopii kaikille. Loistava tapa ehkäistä ja korjata esimerkiksi ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia. Asentoihin on erilaisia vaihtoehtoja, joten harjoitus on lempeä ja tehokas, vaikka kehossa olisi liikerajoituksia. Sopii mainiosti myös fyysisempien harjoitusten vastapainoksi ja paljon liikkuvalle kehonhuolloksi.

Tunnille tarvitset oman jumppamaton, tyynyjä ja vilttejä. Ota mukaan oma vähintään pari tyynyä ja vilttiä, joita käytetään asentojen korjailuun ja tukemiseen. Salilta löytyy tarvittaessa lainatarvikkeita.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen viimeistään ke 13.3.2019 leena(a)unelmafiilis.fi tai p. 040 1575 275. Ilmoittautuminen on sitova.

Osallistumismaksun 12e voit maksaa UnelmaFiiliksen studiolla käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä.

Paikkoja on rajoitettu määrä  ja kurssin toteutuminen edellyttää tietyn vähimmäismäärän osallistujia, kannattaa siis ilmoittautua vikkelästi!

Pikailmoittautuminen:

Mihin ryhmään/ryhmiin ilmoittaudut
Sointukylpy-syvärentoutus, to 7.3.2019Putkirullaus-kurssi alakroppa, su 17.3.2019Katjan Yin-jooga, ti 19.3.2019Putkirullaus-kurssi yläkroppa, su 7.4.2019Katin Hathajooga-kurssi, su 31.3.2019 alkaen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *