Katjan SIVANANDA-jooga


Aika: tiistai 27.11.2018 klo 18.30-20.00

Paikka: UnelmaFiilis – Pohjankyröntie 135C – Isokyrö

 

 

Katja Memetin SIVANANDA-JOOGA Isossakyrössä!

 

Monipuolinen koko kehoa notkistava, vahvistava ja tasapainottava asanaharjoitus. Parantaa keskittymiskykyä ja auttaa rentoutumaan ja rauhoittamaan mieltä.

Sivanandatuntiin kuuluu alkurentoutus, pranayama eli hengitysharjoitukset, aurinkotervehdys ja 12 joogaliikkeen sarja muunnelmineen. Asentojen välillä rentoudutaan ja tunnin päättää pitempi, kokonaisvaltainen loppurentoutus.

Harjoitukset (asanat) on suunniteltu tehtäväksi aina tietyssä järjestyksessä, jolloin ne vaikuttavat järjestelmällisesti koko kehoon: selkärankaan, niveliin ja nivelsiteisiin, lihaksiin, verenkiertoon, ruoansulatukseen, hermostoon sekä hormonitoimintaan. Jokainen asento joko vahvistaa edellistä tai on sen vastaliike.

Sivananda-jooga on dynaaminen muoto klassisesta hatha-joogasta, mutta ei yhtä fyysistä kuin esim. astanga ja vinyasa. Muunnelmien avulla jokainen pystyy muokkaamaan itselleen sopivan harjoituksen, pitemmälle ehtineet voivat hakea enemmän haastetta, aloittelijat ja huonompikuntoiset valitsevat helpomman vaihtoehdon, jos jokin liike tuntuu vaikealta.

 

Kenelle:

Sivananda-jooga sopii kaikille iästä, kunnosta ja sukupuolesta riippumatta, sekä aloittelijoille että tottuneille joogaajille.

Tunti on hieman nopeampi ja fyysisempi kuin esim. hatha, mutta perusteet opittuaan harjoituksia voi tehdä omassa tahdissa.

Tunnille tarvitset oman jumppamaton, tyynyjä ja vilttejä. Salilta löytyy tarvittaessa lainatarvikkeita.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen viimeistään ti 20.11.2018 leena(a)unelmafiilis.fi tai p. 040 1575 275. Ilmoittautuminen on sitova.

Osallistumismaksun 12 eur voit maksaa UnelmaFiiliksen salilla käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä.

Paikkoja on rajoitettu määrä  ja kurssin toteutuminen edellyttää tietyn vähimmäismäärän osallistujia, kannattaa siis ilmoittautua vikkelästi!

 

Pikailmoittautuminen:

Mihin ryhmään/ryhmiin ilmoittaudut
Katjan SIVANANDA-jooga, ti 27.11.2018Sointukylpy-syvärentoutus, ke 19.12.2018

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *