Sointukylpy -syvärentoutus


Aika: torstai 18.4.2019 klo 18.30-19.30

Paikka: UnelmaFiilis – Pohjankyröntie 135C – Isokyrö

Tervetuloa rentoutumaan äänimaljojen sointujen lempeässä värähtelyssä!

Sointukylvyssä saat levätä pehmeällä patjalla oman peiton alla ohjaajan soittaessa kauniisti soivia äänimaljoja. Äänimaljojen lempeä värähtely syvärentouttaa kehoasi, ja sointujen harmonia antaa mielesi vaeltaa vapaasti mielikuvien maailmassa. Sointukylvyssä on lupa vain olla ja päästää irti kaikesta muusta.

Syvärentoutuminen auttaa kehoasi ja mieltäsi palautumaan liiallisesta kuormituksesta. Se laskee myös stressihormonitasoja ja verenpainetta. Rentoutuminen lievittää miellyttävällä tavalla kehon jännitystiloja, tasapainottaa sydämen toimintaa sekä verenkiertoa ja rentouttaa hengitysteitä.

Syvärentoutuksen jälkeen moni osallistuja on kertonut nukkuneensa syvempää ja levollisempaa unta, ja aistineensa levollisen olon vielä seuraavana päivänäkin. Säännöllinen rentoutuminen on erinomainen tapa huolehtia omasta hyvinvoinnista.

Pukeudu sointukylpy-rentoutukseen mukaviin, lämpimiin vaatteisiin ja villasukkiin. Salilla on valmiina jokaiselle osallistujalle pehmeä patja, peitto ja tyyny. Halutessasi voit ottaa mukaan myös oman peiton ja tyynyn.

Sointukylpyyn sisältyy Peter Hess® -ääniresonanssimenetelmän lyhyt esittely, noin 40 minuutin pituinen äänikylpy ja lopuksi rauhallinen palautuminen rentoutuksesta tähän hetkeen.

Sointukylvyn jälkeen voit halutessasi keskustella kokemuksestasi tai tutustua äänimalja-instrumentteihin tarkemmin.

Sointukylpy -rentoutuksen ohjaa Sointukylpy™ -ohjaaja Leena Pakonen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen viimeistään ti 16.4.2019 leena(a)unelmafiilis.fi tai p. 040 1575 275. Ilmoittautuminen on sitova.

Osallistumismaksun 15 eur voit maksaa UnelmaFiiliksen studiolla käteisellä tai kortilla.

Paikkoja on rajoitettu määrä, kannattaa siis ilmoittautua vikkelästi!

Pikailmoittautuminen:

Mihin ryhmään/ryhmiin ilmoittaudut
Putkirullaus-kurssi alakroppa, su 17.3.2019Katjan Yin-jooga, ti 19.3.2019Katin Hathajooga-kurssi, su 31.3.2019 alkaenPutkirullaus-kurssi yläkroppa, su 7.4.2019Sointukylpy-syvärentoutus, to 18.4.2019

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *