Starttiryhmä kevyempään ja energisempään elämään


Aika: aloitustapaaminen sunnuntaina 26.8.2018 klo 18.00-20.00

Paikka: UnelmaFiilis – Pohjankyröntie 135C – Isokyrö

 

SUUREN SUOSION VUOKSI PARI LISÄPAIKKAA AVATTU RYHMÄÄN… VIELÄ EHDIT MUKAAN!

 

Kaipaatko sitä kuuluisaa potkua hyvinvointiprojektisi aloitukseen?

 

Tässä se on! Kevennät oloasi ja lisäät energiaasi terveellisemmällä ravinnolla, liikunnalla ja elämäntavoilla. Teet määrätietoisen startin uuteen elämään yhdessä innostavan valmennusryhmän kanssa!

Tämä starttiryhmä soveltuu myös niille, jotka ovat painiskelleet elämäntapamuutosten kanssa aiemmin. Aloitamme valmennuksen mielen voimasta ja puramme vanhat ajatusmallit pois edistyksen tieltä. Tavoitteena on luoda pysyvä muutos sinulle sopivan kokoisilla ja määrätietoisilla askelilla.

Tässä valmennusryhmässä ei tuijoteta ahdistaviin vaakalukemiin tai senttimittoihin, vaan saat valita ihan oman, aidosti innostavan tavoitteen ja mittarin. Opit heti valmennuksen alussa, kuinka muotoilet tavoitteesi siten, että se motivoi sinua päivittäin ja vältyt itsekurin pettämiseltä.

Luomme sinulle vankan pohjan pysyvästi energisemmälle elämäntavalle, eli keskitymme tekemään sellaisia muutoksia jotka tukevat tavoitettasi ja joiden mukaan voit toimia mielelläsi vaikka loppuelämäsi. Valmennustapaamisten aiheina on vuoroin mentaalivalmennus, treeniopastus, ravintotietous ja palautuminen.

 

Starttiryhmä-valmennuksen rakenne

 

Starttiryhmä-valmennuksen erityinen vahvuus on mentaalivalmennuksen osiot. Haasteena ei nykyisin ole tiedon puute, vaan enemmänkin tiedon paljous ja sinnikäs ristiriita ajatusten ja toiminnan välillä. “Pitäisi, mutta…” ja “Noo, aloitan sitten maanantaina…” Kuinka saada pääkoppa toimimaan oikein kaikissa tilanteissa? Jos koet tämän haasteeksesi, tämä valmennus on sinulle.

Ravintovalmennuksen osiossa on lempeä ja käytännöllinen lähestymistapa ruokavalion rakentamiseen. Saat selkeän systeemin, jolla lähdet toteuttamaan mukavalta tuntuvia muutoksia sopivassa tahdissa ja saat nopeasti aikaan positiivisia, tuntuvia tuloksia. Ravintovalmennuksessa huomioidaan sokeri- ja rasva-aineenvaihdunnan (ja hormonitoiminnan)  tasapainoittaminen, joilla on iso merkitys painonhallinnalle ja energisyydelle.

Liikuntakipinän herättämiseen tärkeä, motivaatiota nostava osuus on yhteistreenit. Näin pääset helposti alkuun tavoitettasi tukevan liikunnan lisäämisessä, oli lähtötasosi millainen tahansa. Yhteistreeneissä panostetaan kehoa muokkaaviin ja energisyyttä nostaviin treeneihin, joita sinun on helppo toteuttaa myös kotona. Liikunnan laadulla on merkitystä ja opit, kuinka sinun kannattaa lähteä kehittämään viikon treenisuunnitelmaasi, jotta se tukisi tavoitteitasi mahdollisimman hyvin.

Tärkeä osa stressinhallintaa, energiatason ohjausta ja myös painonhallintaa on huolehtia riittävästä palautumisesta. Positiivinen stressi on meille hyväksi, mutta pitkittynyt stressi ja jatkuva ylikuormitus estävät kehon normaalia toimintaa, minkä seurauksena kilot kertyvät helpommin ja väsymyksen oireet lisääntyvät. Siksi säännöllisestä palautumisesta huolehtiminen on tärkeää, ja sen voi tehdä itselleen riittävän helpoksi. Tälle aihealueelle on omistettu kokonainen osio ja pääset myös kokeilemaan erilaisia rentoutumisen tekniikoita käytännössä. Kehonhuollolla on myös tärkeä merkitys aineenvaihdunnan edistäjänä ja valmennuksen aikana saat siihenkin runsaasti hyviä ohjeita.

 

Starttiryhmä-valmennuspakettiin sisältyy

 

 • VALMENNUSTAPAAMISET: 10 yhteistä valmennustapaamista / treeniä, joissa saat vahvan ja asiantuntevan tuen oman elämäntapamuutoksesi toteuttamiseen sekä runsaasti intoa ja hyvää fiilistä reippaaseen etenemiseen. Valmennusryhmän koko on 6-8 osallistujaa, joten saat samassa paketissa sekä valmentajan että ryhmätuen valmennusajalle.

 

 • MATERIAALIPAKETTI: mentaalivalmennuksen ja treeniopastuksen kirjallinen materiaali, joilla muutosten suunnittelu ja toteutus sujuu helposti

 

 • BONUS 1 VERKKOKURSSI: Ruokaremontti Helpoksi –verkkokurssi, joka sisältää päiväkohtaiset ravintovalmennusmateriaalit kuukauden ajalle ja joiden avulla jatkat vaivattomasti itsenäistä toteutusta valmennuksen jälkeen (arvo 49€). Tämä ei ole valmis dieettiohjelma, vaan selkeä menetelmä, jolla muutat nykyisen ruokavaliosi määrätietoisesti sellaiseksi, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja jota voit hyvillä mielin kuvitella noudattavasi pysyvästi.

 

 • BONUS 2 TREENILIPUT: 3 kertalippua UnelmaFiiliksen ryhmäliikuntatunneille, jotta pääset testailemaan rohkeasti uusia lajeja ja ehkä löytämään uuden lempitreenisi (arvo 24€)

 

Yhteistapaamiset (luento-osuudet äänitetään ja toimitetaan poissaolijoille)

 

 1.  Su 26.8. klo 18.00-20.00 Aloitus + Mentaalivalmennus
 2.  Pe 31.8. klo 19.15-20.45 Ravintovalmennus
 3.  Pe 7.9. klo 19.15-20.45 Liikunta ja yhteistreenit
 4.  Su 23.9. klo 19.00-20.30 Mentaalivalmennus
 5.  Pe 5.10. klo 19.00-20.30 Ravintovalmennus
 6.  Pe 26.10. klo 19.00-20.30 Liikunta ja yhteistreenit
 7.  Ti 30.10. klo 19.00-20.30 Palautuminen, kehonhuolto ja rentoutuminen
 8.  Pe 9.11. klo 19.00-20.30 Ravintovalmennus
 9.  Pe 16.11. klo 19.00-20.30 Liikunta ja yhteistreenit
 10.  Ti 27.11. klo 19.00-20.30 Mentaalivalmennus

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

 

Valmennuksen vetää hyvinvointialan moniosaaja Leena Pakonen (Mentaalivalmentaja SHL, Ravintovalmentaja T4U ja Ryhmäliikuntaohjaaja).

Lämpimästi tervetuloa mukaan tähän mahtavaan & motivoivaan valmennusporukkaan!

Ilmoittaudu viimeistään su 19.8.2018 alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä leena(a)unelmafiilis.fi / p. 040 1575 275. Vastaan mielelläni kysymyksiisi.

Valmennuksen hinta on 75 eur/kk (3 kk). Huomasithan, että pelkästään bonusmateriaalit vastaavat arvoltaan yhden kuukauden valmennuksen hintaa. Saat valmennuksesta kuukausilaskut, jotka voit maksaa pankkiin tai UnelmaFiiliksen studiolla käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä.

 

Pikailmoittautuminen:

Mihin valmennusryhmään ilmoittaudut
Starttiryhmä kevyempään ja energisempään elämään

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *